@rzm Viaplay możesz oglądać jednocześnie na dwóch urządzeniach, więc dogadać się możesz maksymalnie z jedną osobą. Na trzecim urządzeniu w tym samym czasie Viaplay nie pójdzie.
Pardon, gdzieś przeczytałem, że można się zarejestrować na 4 urządzenia generalnie, a transmitować w tym samym czasie na 2 urządzeniach. Ale dopytałem się na viaplay, viaplay zapisuje do 5 urządzeń, ale to nie oznacza, że nie można zalogować się np. na 6 urządzenie, z tym, że viaplay wyrzuci z pamięci najstarsze urządzenie, ale to nie ma znaczenia.
Ale zgadzam się, że na 3 urządzeniu w tym samym czasie viaplay nie pójdzie.
Spoko, to można się na spokojnie zgadać 2-3 dni przed rozpoczęciem sezonu, wcześniej mi nie zależy.
Liga angielska chyba nie będzie na PPV, więc chyba to nie powinno przeszkodzić ![]()
Mi jedno wystarczy, odezwij sie do mnie na priv pozniej to ogarniemy ![]()
Hej, mam problem z priv - moglbys napisac do mnie?
Odnośnie Viaplay. Orientuje się ktoś jak uzyskać viaplay za darmo w ramach abonamentu tv c+ ? Bo i tak mam jutro do nich zadzwonić, ale może się od tego da obejść.
Jakiś link do streama?
Nie wiem, czy było - od 1 marca 2023 55zł/miesięcznie.
Może pójdzie to razem z jakością obrazu
Będzie można wykupić pakiet roczny to będzie taniej
C+ wybrał mecze które pokaże w 2 kolejce
będzie to Arsenal - Leicester i nasz mecz z Crystal Palace w poniedziałek zaraz po magazynie Jej Wysokość Premier League.
W 3 kolejce nie ma szans na nasz mecz z Man Utd w C+, będzie tylko w Viaplay.
Jak ktoś byłby zainteresowany pakietem Via Play z Telewizją to zapraszam na priv lub email.
[email protected]
Dla Fanów LFC przewidziany rabat ![]()
Oglądałem wczoraj mecz naszego klubu na Via i jestem bardzo niezadowolony. Na TV z androidem tv na aplikacji chodziło strasznie, prawie cały czas zrywało (i to na pewno nie przez internet) tak samo było na aplikacji na telefonie (chyba coś jest nie tak z aplikacja), jedynie na przeglądarce na laptopie śmigało ładne. A jak u was?
Ja oglądałem super puchar Niemiec i nie było źle z płynnością, jakość obrazu mogła być lepsza ale też aż tego nie odczuwam bo wcześniej oglądałem na aplikacji Canal Plus online to też super jakość obrazu tam nie było
Też oglądałem na TV z Androidem. Miałem kilka ścinek ale raczej do przeżycia. Brak studia w przerwie meczu - okej, w końcu to tylko towarzyskie spotkanie.
Ale po jakiego grzyba wyłączyli dźwięk jednocześnie zostawiając obraz ze stadionu, to już pojęcia nie mam.
TV mam na LAN jeśli miałoby to mieć znaczenie. Canal+ był chyba jednak lepszy w te klocki
Na Canal Plus Online jakość była tragiczna, potwierdzam.
Już można wykupić.
BTW
Cena wzrasta nie tylko przez PL, puchar ligi ang, czy Championship.
Od wiosny 2023 na Via wchodzi Formula 1.
@kuczq Kogo Ty interesujesz XD Oglądaj se na strumyku z 5 min opóźnieniem i 300 tysiącami reklam. Powodzenia.
Czyli od marca żeby sobie legalnie obejrzeć dwie ligi, które mnie tylko ciekawią: premier league i champions league, musiałbym płacić jakieś 90 zł miesięcznie. Hahaha chyba zostanę na strumyku ![]()
@Mude Już spece zabraniają wyrażać opinie na temat cen?
BTW adblock plus dobry net = brak reklam i opóźnienie do 2 minut. Chcesz wyrzucać kasę do kosza to sobie wyrzucaj. Twoje pieniądze
Typowy kuczq. Po 1 Adblock nie zablokuję reklam na strumykach, to już było testowane. Po 2 - opóźnienie na streamach tej “platformy” jest 5 minutowe, a szczególnie na meczach LM, wiem, bo korzystałem podczas fazy pucharowej sezonu 20/21. Widzę, że oprócz abstrakcyjnych tez, jeszcze wprowadzasz innych w błąd. Napiszę to wprost - jesteś zakałą tego forum, SEB zniknął, pora na Ciebie
5,5 mln osób w 11 krajach wyrzuca kasę do kosza, dziwne trochę ![]()
To chyba jakiegoś słabego adblocka używasz. Ja nie mam żadnych reklam. Opóźnienia 5 minutowego też nigdy nie miałem. Czasami 3 minutowe się zdarzały i to maks. Stream czasami się zacinał, ale tylko podczas największych meczy w sezonie (typu półfinał LM). Fazę grupową bez problemów obejrzałem.
Ale to ty łamiesz regulamin takimi tekstami. Daj mi jeden punkt regulaminu, który złamałem.
Tak, wyłączając Norwegów, którzy mają 4k