Virgil van Dijk

wjechało na główną, to chyba sie skończy bez przedłużeń. Jeśli to prawda, to od roku nam robiono wodę z mózgu, z tym gadaniem skupiamy się na kontraktach itp.
Jednak poczekam z linczem naszego nowego/starego pionu do letnich ruchów :smiley:

2 polubienia

I tak to już jest, my się emocjonujemy, wyprowamy flaki dopingując ich, a chłop jak gdyby nigdy nic po meczu dogaduje temat przenosin do drużyny, która właśnie go wyeliminowała bo nas własny zarząd, robi nas za idiotów, i ma nas za idiotów
a to po prostu biznes do którego za bardzo się przywiązujemy. Najbardziej cierpimy będąc na szarym końcu tej układanki

2 polubienia

Mi coś w tym sezonie przeskoczyło i mam jakoś dużo większy dystans do drużyny, potrafię spojrzeć bardziej obiektywnie i już tak nie noszą mnie emocje podczas oglądania.
Stąd często mój odbiór się tak często różni od powiedzmy średniej forum :smiley:
W każdym razie może się zestarzałem, może odejście Jurka i te kończące kontrakty, odebrały mi radość ze śledzenia klubu. Może to, że Arne jest tylko trenerem i jeszcze dostał prezent w postaci Chiesy i to byłoby na tyle :smiley:
Nie wiem, ale strasznie jakoś mało czerpię radości/satysfakcji z tego sezonu. Ale się normalnie uzewnętrzniłem :smiley:

1 polubienie

Ty serio myślisz, że on tam poszedł dogadywać kontrakt? W klapkach bez agenta😂

Było powiedziane, że wyjaśnił i przeprosił za to, że po pierwszym meczu wyśmiał ich w tunelu, że to nie liga francuska żeby gwizdać im każdy upadek… źle się zestarzało jak sobie przypomnę sędziowanie na Anfield.

Mi ogólnie też bardzo zeszły emocje w tym sezonie ale iskra mi się rozpaliła jak pojawiały się szanse na tytuł jednak jakiś czas temu uświadomiłem sobie, że tak długo przeciągającą się sprawą kontraktów może skończyć się tylko w jeden sposób, odejdzie cała trójka, jak usłyszę jeszcze, że majstrowane będzie coś przy Alim kosztem tego orła z Valencji to już chyba w ogóle przesiądę się na śledzenie wyników. Wątpię żeby ten nowy model LFC tak mnie uzależnił jak to było w erze Jurgena gdzie nie obejrzałem może z 5 meczy przez 9 plus ten sezon Arne.

5 polubień

No w klapkach, czy chwilę po meczu powinien się przebrać w garnitur?

A to z tymi Agentmi jest jak z memem, gdzie 30 latek idzie do lekarza i potrzebuje mamy?
Tutaj 33 latek idzie się polecić, bo kur*a nie mam kontraktu, i odrazu potrzebuje już agenta? Co on mówić nie potrafi?
Topowy zawodnik po przegranym meczu poleciał do topowej drużyny sie polecić, wie że kasa i kontrakt na 3 lata nie będzie dla nich problemem, on sam dołoży kilka medali za ligę francuską i ma fajną ekipe, żeby przez 2-3 lata pograć na poziomie w LM.

Tak mu się ich szkoda zrobiło, bo im lekka szpilkę wbił, że poszedł ich osobiście przepraszać? Kurde honorowy chłop

Wy naprawdę sądzicie, że oni tam rozmawiali o kontrakcie, albo że VVD się “oferował”? :rofl:

E: przez nieuwagę zdublowałem post hostera, najmocniej przepraszam :slight_smile:

Może nie poszedł gadać o kontrakcie, ale jakoś dziwnie flirtują. Mógł być po prostu zaczepiony przez działaczy PSG, czy się nie widzi przypadkiem u nich. Badają po prostu teren, raczej tak ważne postacie nie podeszły tylko po przeprosiny za komentarze " to nie jest ligue 1" :smiley:
Wydaje mi się, że wiara w to, że tam nic nie było gadane o przenosinach do PSG, to jest nieco naiwna.

“Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor”.

A wy tu Virgila o niecne rzeczy posadzacie no :crazy_face:

Hmm pomyślmy. PSG ma kapitana Brazylijczyka świetnego pacho, bardzo obiecującego beraldo i wychowanka kimpembe. Więc pod kibelkiem dogadują vvd który pewnie musi dostać z 20m za sezon na 3 lata.
Dodstkowo vvd opłaca swojego agenta za to żeby on siedział i nic nie robił bo on dogada wszystko po 120m walki i przebiegnięciu pewnie z 12km.

Tak było nie zmyślam, widziałem to na zdjęciu po meczu. Uśmiechali się xd

Ludzie naprawdę trochę powagi.

A myslisz że rozmawiali tam o pogodzie albo sytuacji politycznej? Chyba oczywiste, że mógł to być jakiś wstępny akord do rozmów choćby w postaci zaproszenia na kolacje (jaką kiedyś mial Salah), wyrażeniem konkretnego zainteresowania, czy nawet deklaracji przebicia oferty LFC. A i może z szacunku zrobili to osobiscie, a nie przez agenta.
Czy to przypadkiem nie Ty pisaleś jakis czas temu, że wszystkie znaki, wydarzenia wskazują że Trent przedłuzy kontrakt, podczas gdy jest dokladnie inaczej. Ale moglem z kimś Cie pomylic. Przed meczem z PSG zdaje się tez byleś dosyć pewny. Takze cóż no powiem, zyj dalej złudzeniami :joy:

Edit. Nie wiem kto tam do kogo podszedl, ale jak widać Virgil nie pali za sobą mostów, zostawiając sobie jakąś awaryjną opcję, a jednoczesnie podsyca plotki wymuszając większą presję na LFC.

Przepraszam kolego, ale jesteś po prostu niezbyt bystry i szkoda czasu, żeby Ci to tłumaczyć.

1 polubienie

Tak, a z szacunku do Liverpoolu i jego kibiców zrobili to na korytarzu Anfield w zasięgu kamer. :joy:

Jest inaczej, czy było inaczej? Z czego wynika to, że jest inaczej? Bo nadal nie ma żadnych informacji, więc na ten moment stwierdzenie że zostanie jak i że odejdzie jest tak samo prawdziwe. Ja pisałem jedynie że Trent najprawdopodobniej zostanie o ile otrzyma odpowiedni kontrakt od FSG.

Przed pierwszym meczem z PSG byłem pewny kłopotów (w odróżnieniu od większości forum). Przed drugim meczem z PSG byłem pewny tego, że mecz będzie wyglądał inaczej niż w Paryżu i to my będziemy stroną przeważającą (w odróżnieniu od większości forum). Polecam czytać ze zrozumieniem :wink:

To ty jesteś nieludzko bystry sugerując że chlop najbliższe lata swojej rodziny dogadywal pod kibelkiem :joy::joy:

To ty jestes prze bystry że psg które odmładza jak może ekipę a pozycja cb jest obsadzona chyba najlepiej ściągnie sobie 34 letniego vvd.

To ty jesteś super bystrzak bagatelizując rolę agentów.

To ty nie jesteś bystry .nie ty się nieznasz. Może On jest głupi , nie to tamten pisał wczoraj, że on.
Ale jaja . Rozmowa jak w Sejmie.

1 polubienie

Ale czemu Ty wciąż używasz słowa “dogaduje”, chłopie. Ty wiesz co to jest wejście z dialog? Oglądałeś chłopaki nie płaczą? Wiesz czym jest robienie gruntu pod interesy? :wink:
Ty myślisz że każdy wielki pomysł i biznes powstaje na uroczystej kolacji gdzie wszyscy przychodzą w garniturach? Zresztą, po co ja Ci to tłumacze, musisz zrozumieć jeszcze trochę życia, może młodu jesteś.

Nikt nie zasugerował, że się tam dogadują, i już podpisują kontrakt ale równie dobrze mógł się ich zapytać czy są nim zainteresowani, i mają o czym wgl rozmawiać i się w te garnitury przebierać.

To chyba oczywiste, że z szacunku do Virgila, co do postów to latwo znaleźć, oczywiscie nie czytam wszystkiego, a juz na pewno nie od deski do deski, ale te jakoś utkwiły mi w pamięci, może przez nadmierne nasycenie buty i arogancji. I imputowanie komuś czytania ze zrozumieniem ogólnie jest dosyć słabe. Bez odbioru.

Sam zacząłeś personalne wycieczki to teraz nie płacz że powiedziałem żebyś czytał moje posty ze zrozumieniem, skoro je przeinaczasz (zresztą zdania o szacunku też nie zrozumiałeś). Nie wiem gdzie tam widzisz butę i arogancję, po prostu ktoś zarzucał mi myślenie życzeniowe więc wskazałem przykład że nie zawsze jestem optymistycznie nastawiony i to wszystko. W kwestii TAA nadal nic nie wiadomo.
A że nasze odpadnięcie z PSG było mało prawdopodobne to nie opinia, tylko fakt - to był pierwszy dwumecz w historii europejskich rozgrywek, gdy po wygraniu pierwszego meczu na wyjeździe nie przeszliśmy dalej (wcześniej 30 razy awansowaliśmy). Post odnosił się tylko do tego jak będzie wyglądał mecz.
Na tym zakończmy bo się zrobił offtop

Ale ja to specjalnie wyśmiewam i sobie dworze.

Ty myślisz że kadrę to sie na kolanie składa? To są wielomilionowe korporacje. I o ile wierzę że czasami się korzysta z okazji na ostatnią chwilę(nasz chiesa) tak takich fundamentalnych graczy jak vvd nie urabia się pod kibelkiem. Jeśli oni byli by choć w najmniejszym stopniu nim zainteresowani to jego agent odbył by już z hmm 20 rozmów i 3 spotkania. Dodatkowo sam vvd dostałby na e-maila raport pewnie z 30 stronicowy na tmt tego jaka będzie jego rola co ma poprawić itp.

O tym że mu się kontrakt kończy wiedzą już od mnóstwa czasu! I wiem że ty sugerowałem że oni tak sobie gadali aby np spotkać się na kolacji aby własnej wtedy mu przedstawić plany, ale to bzdura.

Teraz popatrzmy na coś co sobie bardzo sprytnie pomijasz. Od 2 lat zmieniają swoje oblicze totalnie i chyba wychodzą na tym całkiem dobrze. Koniec z przepłacony mi gwiazdami, a stawiaj na młodych głodnych gry którzy biegają aż miło i którzy mają coś do udowodnienia i osiągnięcia, a gra dla PSG to dla nich szansa zaszczyt. Beraldo, pacho, joa neves vitinha, desoue, Ramos, kvara, barcola, Dembele, koło muani. To gracze których kupowali w ostatnich 2 okienkach najstarszy mial 26l i był za darmo. Reszta to 17-24 czyli podobny target jak nasz. I właśnie dlatego pod kibelkiem ugadaja transfer 35 letniego virgila

Twoje ataki ad persona uznam za brak argumentacji. O mój wiek się nie martw. Uwierz mi chciałbym aby było to mniej

Od 2 lat zmieniają swoje oblicze totalnie i chyba wychodzą na tym całkiem dobrze. Koniec z przepłacony mi gwiazdami"

Ty robisz z ludzi idiotów? Przecież oni chcieli cały Paryż i pół Francji oddać Mekambe, byle u nich został, ale sam juz to zwalił z kolby u poszedł do Realu. XDD
Messi i Neymar tez sami uciekli, nie zostali odstrzeleni, wiec o czym Ty chłopie piszesz xD

“tak takich fundamentalnych graczy jak vvd” no wiadomo, masz możwliość podpisać za freeko najlepszego obrońce ostatniego 10 lecia, to robisz pół roczny raport czy Ci się przyda w takiej Lidze Mistrzów, gdzie co z tego ze masz przewage cały mecz, jak w jednej akcji Marquinos został przepchnięty przez Nuneza jak dziecko, wcale im sie nie przyda topowy player na swojej pozycji, który jest prawie za darmo XDD

Mój brak argumentacji? Chłopie twoje argumenty brzmią: teraz som tam sami młodzi, starego nie podpiszą bo za stary xD

Mówisz, ze jesteś dorosły, a dalej jak mantra piszesz, że oni się “dogadywali, ugadywali”… Szkoda czasu ziomek, wiadomo że jak się siada do rozmów to kończy się je tylko w momencie, w którym wszystko jest pewne. Pewnie dyskutowali sobie w trzech nad polityką Trampa, albo co maja zamiar oskubać jutro na obiad i co khalafi poleci Virgilowi zjeść.
Jak myślisz co mu polecił?

Armagedon.hahahha