Wgl tak mi szkoda że u nas nie organizuje się wyjazdów. Byłem w poprzednim roku ze znajomymi na Stamford Bridge i nabyliśmy bilety przez True Blues Poland i to jak łatwo jest to załatwić to niebo a ziemia w porównaniu z naszymi losowaniami.
Oj, to widzę, że jestem szczęśliwcem. Choć biletu nie wylosowałem, ale mam 2727 miejsce w kolejce.
Ja mam 39😁.Czyli jak dobrze rozumiem jezeli 39 osób nie kupi biletu ten przypadnie mi?
To ja chyba jestem rekordzistą na jeden mecz jestem 29000 w kolejce a na drugi 36000
Taa rekordzistą…
Your waiting list number for this game is 40562
Your waiting list number for this game is 21893 .
Your waiting list number for this game is 23549
Pobite gary, może w drugiej połowie sezonu będzie więcej szczęścia.
Z desperacji zapisałem się jeszcze na FA Cup, może na jakiegoś trzecioligowca będzie łatwiej
Ajj prawie cię dogoniłem. Teraz mi przyszły “Correction” i jak na wisienki skoczyłem z 15773 na 2089 tak na Aston Ville spadłem do 40172
Czy istnieje możliwość wymiany biletów z innym memberem? Udało mi się wylosować bilet na Fulham (02.12), a wolałbym wybrać się na mecz we wrześniu albo październiku.
Jak masz go dodanego do Friends/Family to możesz przekazać bilet takiej osobie.
Gdzie mógłbym zakupić bilet na mecz z Evertonem? Jest w ogóle jeszcze taka szansa?
Cześć, jadę z synem do liverpoolu w czasie meczu z Bournemouth 19.08 czy znacie lepszy sposób na bilet niż różne huby - 2 bilety za 700 funtów. drogo bardzo…
Cześć. Mam dużą zagwozdkę. Mianowicie dostałem się na mecz z Fulham ale nie mam wtedy dobrych samolotów. Jeżeli jestem 39 na liście oczekujących na mecz z West Hamem (24.09) to czy warto jest zaryzykować i poczekać na sprzedasz na ten mecz. Jeżeli dostałbym możliwość kupienia na West Ham to czy miałbym do wyboru miejsca na całym stadionie czy tylko na nowej trybunie. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź .
Jak masz miejsce 39 na liście oczekujących to szanse są bardzo duże (praktycznie pewne) że bilet dostaniesz ale nie rezygnuj z Fulham, mecz jest dopiero w grudniu, zawsze możesz potem zwrócić, możesz też polecieć na obydwa jak cię stać.
Bilet będziesz mógł kupić na każde miejsce które zostało wolne, na całym stadionie.
Nawiasem mówiąc zazdroszczę, ja startowałem do każdego meczu wliczając w to puchary i nic nie wylosowałem a najlepsze miejsce w kolejce oczekujących mam 11360 (na Puchar Ligi).
Hej wszystkim
Mam pytanie odnośnie kupna biletów dla kogoś dodanego jako friends.
Podczas rejestracji na mecze dodawałem zawsze swoją dziewczynę. Udało nam się wylosować gwarancje biletu na fulham. Jednakże i ja i moja dziewczyna dostaliśmy na meila jednorazy link do kolejki do kupna biletu. Czy wystarczy że jedna osoba z nas wejdzię w ten link i kupi bilety dla nas obydwu? Czy każdy z nas musi się zalogować osobno? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Ja mam może głupie pytanie. Cena za membershipa to koszt za cały rok czy miesiąc?
@lukno wystarczy jedna.
@zieluxdd za rok (a właściwie za sezon).
@zieluxdd tak.
@lukno lepiej trochę wcześniej, jest kolejka i kto jest szybszy ten może kupić lepsze miejsca.
@Kamil1892 to są głównie niesprzedane bilety z poprzednich etapów, jeśli ktoś wylosuje ale nie wykupi (tak jak kolega AntyEkspert się zastanawia kilka postów wyżej) czy odda to takie bilety trafiają do dodatkowej sprzedaży.
Jeśli dobrze rozumiem to nie mogę już wziąć udziału w losowaniu biletów na mecze pierwszej połowy sezonu, ewentualnie mogę polować na pulę biletów tydzień przed meczem tak?
A czy warto wchodzić na ten jednorazowy link wcześniej, czy lepiej o tej 9:15?
Wytłumaczy ktoś o co chodzi z tymi biletami tydzień przed meczem ? Klub wypuszcza wtedy jakieś dodatkowe bilety czy o co chodzi ?
Dokładnie tak. Tylko nie wiadomo, czy to dokładnie tydzień przed meczem, czy wrócą do sprzedawania ok. 2 tygodnie wcześniej, czy może mają jeszcze jakąś inną koncepcję.
Hej, jeśli wolisz bilet na NUFC, może będę mógł Ci oddać w zamian za inny.