Możliwe że Fabinho nie pójdzie do Arabi bo problem z pieskami jego
A ponoc gowno prawda, durna plotka, wielokrotnie powielana.
@mati2020 ale nie jest to powodem opóźnień w transferze.
Ale w Arabii są zakazane pewne rasy psów.
Temat był już przerabiany i oficjalnie został zdementowany już przez jego żonę, na insta albo na Twitterze, gdzieś mi się przewinęło.
Widzę, że już tego nie ma, ale było to zdjęcie jej psów z napisem “We are ready”.
Fabs ponoć wyleciał do Arabii
Wygląda na to że skóre na niedźwiedziu na wcześnie podzielono.
Ponoc bank przyblokowal przelew i przedstawiciele leca do Anglii to ogarnac
Dziwnie się ro zbiegło w czasie z wypowiedzią Kimmicha, że zostaje w Bayernie
Znowu zaczęło się dyskusja odnośnie Fabinho, więc tak tylko wtrącę.
Słabość Fabinho związana jest oczywiście z jego dramatyczną formą, ale również ze znacznie większą powierzchnią konieczną do pokrycia.
W niektórych meczach: mieliśmy Fabinho stojącego w środku koła, a wokół niego pustkę. Henderson gdzieś tam biegający przy bocznej linii, czy ewentualnie Elliott.
Czy sprzedaż za 40 mln po słabszym sezonie jest w porządku?
Moim zdaniem tak. Nikt go z klubu nie wypycha, zgodnie z tym co mówi Klopp- to w zasadzie z ich (Flaco i Hendo) strony wyszła ta inicjatywa.
40 mln za 29 letniego zawodnika, to nie są głupie pieniądze. Sam pisałem jeszcze przed sezonem, że nie zdziwiłbym się, gdybyśmy byli w stanie wyciągnąć nawet więcej.
Anyway: to czy Fabinho się chce czy nie, czy jest przemęczony lub nie, czy wróci do formy czy tez nie- jest moim zdaniem kwestią marginalną. Chcemy odmładzać i budować drużynę od początku. Rewolucja 2.0 i ta wymaga pozbywania się zawodników w okolicach 30, którzy sportowym poziomie przestali wyraźnie dojeżdżać.
Dla mnie forma Fabinho to jedno, ale jego zaangażowanie to drugie.
Już nie pamiętam który to był mecz, ale sam wstawiałem filmik w dziale humor jak sobie nasz Brazylijczyk po stracie bramki prawie, że chodził cofając się z kontratakiem przeciwnika, gdzie nawet będąc dalej od bramki leciwy Milner go wyprzedził.
Po tamtej akcji po prostu ( a to była jedna z wielu) ja tam na niego patrzeć nie mogę .
W razie kontuzji zawsze dla mnie lepiej mieć więcej pomocników niż mniej , ale 40 mln za już nie młodego piłkarza z brakiem zaangażowania to niezła sumka która w przypadku oszczędnych właścicieli daje nam możliwość ściągnięcia pomocnika czy tam środkowego obrońcy.
To jest ku**a niepojęte, że dostajemy oficjalną ofertę 2 tygodnie temu, piłkarz chce odejść, my chcemy go sprzedać, nie zabieramy go na najważniejszą część przygotowań do sezonu ( co w przypadku jego ewentualnego pozostania w zespole zdecydowanie zmniejsza szanse na jego powrót do dawnej formy), a teraz chłop ma dołączyć do reszty przygotowań. To albo po dostaniu oferty wiemy, że wszystko będzie szybko przyklepane i nie ma sensu go zabierać na obóz, albo jak nie jesteśmy pewni to pamiętamy, że to jednak wciąż jest nasz piłkarz i na wszelki wypadek robimy wszystko, żeby wrócił do formy fizycznej na wypadek pozostania w klubie. To jest dla mnie niepojęte i w obecnej sytuacji mam nadzieję, że jednak ta sprzedaż jest wciąż prawdopodobna.
Teraz jest nawet konieczne sprzedanie Brazylijczyka, Fabinho bez formy, bez szczególnej motywacji i bez przepracowanego okresu przygotowawczego… wyobrażacie to sobie?
Akurat pod koniec sezonu był w bardzo dobrej formie. A chyba nie myślisz, że podczas tych negocjacji siedział na dupie i nic nie robił,także spokojnie,do sezonu będzie przygotowany.
W bardzo dobrej formie :D? Ty widziales te mecze ? Zagrał może kilka niezłych spotkań ze 3 na ostatnie 7, ale bardzo dobra formą bym tego nie określił
@SK21 to widocznie masz mniejsze wymagania ode mnie, w każdym razie zgodzę sie, że odżył na koniec. Jednak to nie jest tak, że w każdym meczu wyglądał dobrze. Co do tego, czy siedział na dupie to bardzo prawdopodobne
@SK21 że Ty tak uważasz, to nie czyni to faktem
jak widać oceny mocno mieszane i często nie grał całych spotkań. Raczej zawodników w gazie się nie ściąga w trakcie spotkania, szczególnie, że gralismy juz tylko na 1 froncie. Wizualnie też w niektórych spotkaniach wyglądał lepiej, w innych gorzej .
Oczywiście, że widziałem. Jeśli nie w bardzo dobrej,to co najmniej dobrej,bez dwóch zdań.
@Loku64 tu nie chodzi o wymagania tylko o fakty.
@Loku64 to że wrzucasz jakieś oceny,to też nie sprawia, że to ma pokrycie w rzeczywistości.
Zmieniany był z reguły po żółtej kartce,wiadomo dlaczego.
Z resztą nie wiem czy zauważyłeś na tym forum jest kilku “ulubieńców”
-Henderson,Matip ,Gomez ,Adrian i teraz Fabinho i co by się nie działo,jakby nie grali to “znafcy” z forum i tak po nich jadą,a prawda jest taka, że Fab miał słabe 3/4 sezonu ,jak i cały zespół.
Końcówka sezonu dała nadzieję na powrót do formy.
Nowy sezon ,nowe rozdanie.
Wychodzi na to, że kto inny będzie się martwił formą Flaco.