Ja cię kręcę, brzmi jak byś był jakimś inside źródłem xD
Hah zaczyna się wzajemne kopanie po kostkach
Co się pan dziwisz, jak tu tyłu jawnych trolli siedzi
Nic nie musi nikomu udowadniać? Dostał pełnię władzy nic nie zrobił i jest super? W piłce nożnej każdego dnia trzeba udowadniać wyższość. Rozumiem że nunez też nic nie musi udowadniać bo lądował bramki w benfice. Co ja mówię nunez.
Salah to u nas ma jeszcze 5 lat za to że co roku strzelał 30 + bo już nic nie musi udowadniać przez kilka lat był najlepszy.
Ja to zauwazylem po kilku wpisach nie uczestnicząc w życiu forum Bo widać, że gadka ta sama tylko sie nick i avatar zmienia od razu.
W każdym razie ja już zakończyłem wojenki o Edwardsa, mam nadzieję, że wyjaśniłem dziś kilka mitów. Mam nadzieję, że uda się chociaż dopiąć 6kę i Slot okaże się co najmniej w połowie tak ddobry, jak niektórzy tutaj starają się to przedstawić.
Z krytyką teamu E-H wstrzymam się do przyszłego roku Czy tez pochwalę, jeśli zobacze jakieś oznaki optymistyczne. Co do udowadniania, czy nie, to właśnie z Kloppem to nie jest trudno odnosić sukcesy, teraz jest właśnie pora na udowodnienie, że to nie Klopp, a pion sportowy miały duży/większy/wspólny wpływ na ten nasz wielki progres w przeciągu krótkiego relatywnie okresu czasu.
Albo miał 16 lat i bogatą wyobraźnie.
Ale ja wierze, że jest insiderem jednak jak coś, bo tyle mądrych rzecz co AleksanderFa to żaden 16 latek by przecież nie napisał…
Też macie wrażenie, że osoby odpowiedzialne u nas za transfery to mają zawsze wszystkie weekendy wolne?
Ale trzeba go (nie )szanować że nie przybiera sobie do głowy i jak go złapiesz na gorącym to szybko zmienia temat i nagle o Carvalho
Post został scalony z istniejącym tematem: Rozważania transferowe (dyskusja)
To raczej nie ma wątpliwości kto jest lepszym zawodnikiem, Moim zdaniem to jest różnica kilku klas już, a w przyszłości tylko Harvey będzie powiększał przewagę
Przeciez to jest roznica kilku klas.
Zakładzik dla przekory że Fabio go zje w klasyfikacji kanadyjskiej ?
Zakładzik dla przekory że nie koniecznie ?
Zbierać to mogliśmy za Kloppa, “teraz goat Edwards rozgrywa po prostu innych”
Ps. Dopóki Hanys i jego kolega będą pisać swoje głupoty też będę tak robił
W sensie że Fabio czy Harvey będzie miał więcej G/A ? Jakieś dobre whiskey ?
Tak, bez jakiś carabao oczywiście
Ja się mogę założyć, a o co
@Kolumbjajo spoko, wchodzę oczywiście samą ligą ?
@Kolumbjajo ok, to zakład stoi. Totalnie 01, czy bierzemy pod uwagę transfer, kontuzje ?
Dodajmy że w LM jest osiem meczy a nie 6.
Jak Hmmmmm (hanys) uhonoruje zakład to za 3 tygodnie do końca roku go na forum nie będzie. Przypominam, mieliśmy zrobić 4 wartościowe transfery, a na razie nie ma ani jednego xdd. Taki to obraz mądrości Hmmm jest.
Post został scalony z istniejącym tematem: Pre-Season
Przecież powiedzieli że w sierpniu będę transfery. Poczekaj spokojnie do końca okienka.
Jeśli żeby działać przeciw kontuzjom czasami trzeba zawodnika “przetrzymać” na ławce mecz/dwa, by mógł potem grać kolejne 5-10, to niech tak robi. Byle efekty były. Brak Joty czy Konate bolał, bo to nie były często 1-2 mecze, a właśnie 5-10, więc jak mamy odwrócić tendencję, to i tak na plus.
Wierzyć co oni mówią, a raczej ich tuby propagandowe, to zwykła naiwność. Co będzie to się okaże we wrześniu, ale 4 transferów na bank nie zrobią. Ten jeden co negocjują to już będzie wielki sukces, a to bardzo smutne na klub taki jak Liverpool.