Mateo w odpowiedzi na post Kuczka ![]()
Nie wiem czy tu, czy w dziale humor. W świetle obecnych wydarzeń muszę wstawić sam siebie i obficie sypnąć głowę popiołem.
Poczekaj do ogłoszenia transferu ![]()
To się nadaje do działu: najgorsze cytaty LFC.pl
Ooo, stwórzmy taki dział
Happy Blancik przynajmniej tam by przodował xd
Legendarne zaoranie Loku (przepraszam @Loku64) i chyba najbardziej lajkowany post jaki widziałem na forum.
Josif o mnie w sprawie transferu Zubimendiego (rozwiń cytat):
Mnie bawi. xD
@Ziaja ostatnio forma top ![]()
Tak dzisiaj był wspomniany nasz wspaniały NAby, to mi się przypomniał jeden bezcenny komentarz naszego ?dawnego?
kolegi ![]()
Mamy nowego kandydata na wpis miesiaca.
Chłop co napisał te dwa zdania obok siebie, nie zobaczył w tym nic sprzecznego i kliknął wyślij, nie moge xD
Flymf w topowej formie na temat klauzury Zubimendiego…
xD
To ten Schmadke to byl geniusz w porownaniu z duetem E&H
Wyciagajac SAM w POJEDYNKE na luzaku Szlobo na tzw klazurze ![]()
Ziaja znów w formie, ocena graczy w mecz z Las Palmas:
Gakpo wygląda jak pijany brat bliźniak tego co grał na Euro. Jones grający na alibi, Kellegher wyglądał jak dziecko Kariusa z Mignoletem, a Endo wyglądał jak piłkarz w meczu Old Boyów który został zorganizowany na zbiórkę hajsu na poczet leczenia przyszłych kontuzji Jonesa.
Oj żeby nie było, że nawalam po piłkarzach. Wszystko w kontekście wieszania psów na Nunezie po graniu treningowego meczu.
Skisłem srogo z tego XD
Rozważania JordanaBalonsona na temat nowej “szóstki”:
Na bramke można postawić Henrego, tylko wtedy na piłce trzeba narysować symbol dolara, żeby mieć pewność, że żadnej nie przepuści.
No i podsumowanie naszych wzmocnien od diablinadali:
Czujecie wzmocnienia? Ale to będzie chodziło
Każdy forumowicz, który na poważnie traktuje wypowiedzi Kolegi Flymf musi się zastanowić nad znajomością ludzkiej natury ![]()
@CzerwonyBartek Naprawdę? Nigdy bym się po Tobie nie spodziewał, że będziesz wieszczył 0 punktów po trzech meczach.