Mateo w odpowiedzi na post Kuczka
Nie wiem czy tu, czy w dziale humor. W świetle obecnych wydarzeń muszę wstawić sam siebie i obficie sypnąć głowę popiołem.
Poczekaj do ogłoszenia transferu
To się nadaje do działu: najgorsze cytaty LFC.pl
Ooo, stwórzmy taki dział Happy Blancik przynajmniej tam by przodował xd
Legendarne zaoranie Loku (przepraszam @Loku64) i chyba najbardziej lajkowany post jaki widziałem na forum.
Josif o mnie w sprawie transferu Zubimendiego (rozwiń cytat):
Mnie bawi. xD
@Ziaja ostatnio forma top
Tak dzisiaj był wspomniany nasz wspaniały NAby, to mi się przypomniał jeden bezcenny komentarz naszego ?dawnego? kolegi
Mamy nowego kandydata na wpis miesiaca.
Chłop co napisał te dwa zdania obok siebie, nie zobaczył w tym nic sprzecznego i kliknął wyślij, nie moge xD
Flymf w topowej formie na temat klauzury Zubimendiego…
xD
To ten Schmadke to byl geniusz w porownaniu z duetem E&H
Wyciagajac SAM w POJEDYNKE na luzaku Szlobo na tzw klazurze
Ziaja znów w formie, ocena graczy w mecz z Las Palmas:
Gakpo wygląda jak pijany brat bliźniak tego co grał na Euro. Jones grający na alibi, Kellegher wyglądał jak dziecko Kariusa z Mignoletem, a Endo wyglądał jak piłkarz w meczu Old Boyów który został zorganizowany na zbiórkę hajsu na poczet leczenia przyszłych kontuzji Jonesa.
Oj żeby nie było, że nawalam po piłkarzach. Wszystko w kontekście wieszania psów na Nunezie po graniu treningowego meczu.
Skisłem srogo z tego XD
Rozważania JordanaBalonsona na temat nowej “szóstki”:
Na bramke można postawić Henrego, tylko wtedy na piłce trzeba narysować symbol dolara, żeby mieć pewność, że żadnej nie przepuści.
No i podsumowanie naszych wzmocnien od diablinadali:
Czujecie wzmocnienia? Ale to będzie chodziło
Każdy forumowicz, który na poważnie traktuje wypowiedzi Kolegi Flymf musi się zastanowić nad znajomością ludzkiej natury
@CzerwonyBartek Naprawdę? Nigdy bym się po Tobie nie spodziewał, że będziesz wieszczył 0 punktów po trzech meczach.