A co ja napisałem? Mówiliśmy o tym że FSG dużo obserwuje a bardzo rzadko się to kończy transferem. Że to taka ich metoda - stwarzać pozory działań. I że Kvara to uznany marka, gość pokazuje klasę od dłuższego czasu. I dlatego nie ma sensu go obserwować - można go sprowadzić albo nie. A obserwować to można młody talent a nie piłkarza o uznanej renomie
Napisałeś, co napisałeś. Ja dodam, że jest 50% szans na transfer. FSG chce, Kvara nie. Więc masz rację - albo przyjdzie albo nie. Innej możliwości nie widzę. Chociaż w sumie może tez przylecieć samolotem.
“Nuneza nie ma co obserwować! To znana i uznana marka w lidze portugalskiej, która strzela na zawołanie. Takich zawodników się nie obserwuje, tylko od razu kupuje! Obserwować to można jakiegoś 19 latka, a Darwin to gwarancja jakości!”
Jak swego czasu Keita Thiago. Czy ktoś odmawiał im umiejętności ? Czy ktoś wątpił w ich talent, czy pokazali w swoich klubach, że potrafią grać ?
A to, że nie wypalili u nas to inna rzecz. To jest ryzyko, które czasem trzeba wliczyć w transfer. Ale czasem lepiej obserwować i w ostatniej chwili zatrudnić Melo.